ŠŇŮRA 2018 - Kowall Company + D.U.Bmusic | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
bře so 10

ŠŇŮRA 2018 - Kowall Company + D.U.Bmusic

-

Zámecký Klub


Pernštejnské náměstí, Hranice
Ukázat na mapě
v předprodeji 80 Kč / na místě 100 Kč
V Zámeckém klubu vystoupí kapely Kowall Company a D.U.Bmusic v rámci svého turné ''ŠŇŮRA 2018'' a bude to pravý pop-rockový a funkový nářez.

Kowall Company /Přerov/
- kapela byla založena roku 2011. Po vydání debutové alba JINOTAJ, skupina zformovala styl a myšlenku svého hraní. Koketuje na pomezí popu a rocku a staví na českých textech, které jsou ovlivněny životy lidí, kteří život opravdu prožívají. Kapela má za sebou nespočet koncertů a festivalů po celé Moravě, který se pomalu blíží ke stovce.
v červnu vyšel první oficiální videoklip na píseň ,,Hotel na konci světa,,, který byl zdárně nasazen do mnoha hudebních soutěží, serverů a rádií. Momentálně se kapela připravuje na rok 2018, který bude v podobně aktivním tempu, jako roky předešlé.

D.U.Bmusic /Přerov/
- „Namícháme vám funky Mojito, jazzovou Piňa Coladu i rockovou Bloody Mary“ dodává Ťop z – frontman a zakladatel D.U.Bmusic. Je nutné mu dát za pravdu. Vystoupení této kapely bývá vždy plné pohody a energie zároveň.
Skupina vznikla původně jako hudebně – divadelní společnost, hrající autorskou hudbu prokládanou scénkami, skeči i Cimrmanem. Postupem času začala hudba převažovat a skupině se otevřel širší prostor pro sebeprezentaci. Nedokážou přesně charakterizovat styl své vlastní hudby, ale radost z ní čpí v každém tónu,….a tak není těžké stát se jejich okamžitým fanouškem.
Správci koncertu:
eF, MKZ
Zobrazit více koncertů ve městě Hranice