Vánoní Kooperativa Tour | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
pro po 18

Vánoní Kooperativa Tour

Forum Karlín


Pernerova, Praha 8, Praha
Ukázat na mapě
Vůně domácího cukroví, pohoda u hořícího krbu a za oknem sněhové království. Taky už na vás dýchla pořádná vánoční atmosféra? Přesně tak se budete cítit během koncertního turné hudební skupiny Čechomor. Ta opět po roce vyráží na Vánoční Kooperativa Tour 2017, které nabídne spoustu zastávek po celé České republice a vyvrcholí velkým koncertem v pražském Forum Karlín.

Vánoční série koncertů nabídne kromě současných členů skupiny Čechomor také zajímavé hosty. Část repertoáru o nová aranžmá okoření hostující zpěvačka Martina Pártlová. Některé koncertní zastávky nabídnou unikátní český soubor čtyř violoncellistů z Prague Cello Quartet. Jejich bezprostřednost, smysl pro vtip a originální přístup k hudbě fanoušky bezpochyby nadchne.

Po festivalovém období se nám tak blíží opět nejoblíbenější část roku a to vánoční koncerty. Přijďte se proto odreagovat a příjemně se naladit na tyto jedinečné svátky.
Vystupující kapely:
Zobrazit více koncertů ve městě Praha