Písničkáři sobě | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Profilový obrázek Písničkáři sobě
Sdílej koncert dál:
pro po 18

Písničkáři sobě

Praha, ČR

dobrovolné
Písničkáři sobě - Vánoční besídka Kytarové školy
Petrův pravdelný malinko improvizační pořad s pozvanými osobnostmi. Tentokrát hraje hlavní roli Petrova Kytarovka.cz, kterou prošla i řada písničkářů. S některými z nich si uděláme „Vánoční besídku“. Zahrají nám některé své písničky, předvedou, že se něco naučili a jsou schopni zahrát třeba i povinnou skladbu - Rímského písničku :-))). Zazpíváme si koledy a zjistíme, kdo má nějkou svou písničku o Vánocích. Každý divák si s námi bude moci zazpívat a navíc dostane poukázku na slevu na některou z kytarových škol v roce 2018.

Je vysoce pravděpodobné, že se přidají i další zde neuvedení kytaristé, kteří školou prošli. Zatím jsou potvrzení a hrát si s námi (a my s nimi...) budou tito účastníci kytarovky:

Zdeněk Hamřík
Olomoucký písničkář původem Mohleničák, absolvent a později i Petrův školní kolega. Zajímavost: Zdeněk má také zásluhu na tom, že Petr začal zase hrát a natočil desku, ačkoli jeho původní úmysl byl jiný. Prozradíme na místě.

Petr Vašina
Příbramský písničkář a spolutvůrce druhé řady pořadu Písničkáři sobě, který v Příbrami s Petrem připravovali a uváděli na Malé scéně Divadla A. Dvořáka. Petr V. byl také stálým hostem koncertů Petra R. a na kytarové škole už má své inventární číslo.

Karel Polívka
Krkonošák přivandrovalý z Brna, kde hrál se skupinou Nadotek. Úprkem do hor se stal hoteliérem a z nouze písničkářem, protože tam sice rostou houby, ale nerostou tam moc spoluhráči. Zajímá ho Petrův názor na jeho písničky, tak si je poslechneme společně :-).

Petra doprovodí jeho parta Misitu.
Podrobnosti průběžně doplňujeme :-). Rezervace vpravo nahoře :-) nikoli vlevo dole: http://www.rimsky.cz/petr/index.php…
Správci koncertu:
jirijansta
Zobrazit více koncertů ve městě Praha