Laura a její tygři | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
lis so 25

Laura a její tygři

Bedna Klub


Nad Školou, Liberec-Vratislavice nad Nisou, Kunratice
Ukázat na mapě
Laura a její tygři platí již tři desítky let za multiinstrumentální, multižánrové hudební těleso, oděné jak jinak než black and white. Určitě si každý vzpomene na začátek devadesátých let a jejich obří hit Dokud tady budu, nebo Slovník cizích slov, které se na nás neúnavně valily z éteru rádií a televizních hitparád. Černé kalhoty, černé brýle, černé kravaty a bílé košile…. tak, jak je známe již více než čtvrtstoletí.

Temperament, nepřehlédnutelné vnady, jiskru v oku i energii tygřice má osmadvacetiletá zpěvačka Lucie Bakešová, která se před časem objevila v Hlase Česko Slovenska a nyní má za zády svého času kultovní kapelu složenou ze samých chlapů. Zpívá od třinácti, ale teprve teď je víc vidět. Zpěvačka Lucie Bakešová je v současnosti tím nejpůvabnějším stvořením kapely Laura a její tygři.

„Koncerty skupiny sálají vlnami živočišné rockové energie, ve které vycítíme náznaky dunivých černošských rytmů, latinu i bílý beat šedesátých let. Vše vyvěrá z pozitivního názoru a pohledu na svět, jenž se v této stylové směsici bleskově přenáší na publikum“ napsal Vladimír Vlasák.
Vystupující kapely:
Správci koncertu:
Ladislav Kreiner
Zobrazit více koncertů ve městě Liberec