THE BEST TOUR 2017 | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
lis so 04

THE BEST TOUR 2017

-

Zámecký Klub


Pernštejnské náměstí, Hranice
Ukázat na mapě
v předprodeji 130 Kč / na místě 160 Kč
Do Zámeckého klubu se opět po letech vrací punková legenda v rámci svého celorepublikového turné a přiveze si i své hosty.

Totální nasazení (Slaný)
- je česká punk rocková hudební skupina. V její tvorbě se vyskytují také prvky z jiných hudebních stylů (např. ska, metal). Kapela vznikla z punk-metalové skupiny Dehöt na konci roku 1990.
V roce 2015 oslavila skupina 25 let od svého vzniku a pro tuto událost vydala koncem února kompilační album 25 LET ČERNOBÍLÝ SVĚT, obsahující výběr hitů kapely. Zajímavostí je, že v první polovině roku 2015 se skupina vydala společně se spřízněnou kapelou Deratizéři na "mini" turné po Turecku.

Deratizéři (Slaný)
- je folk - punk rocková kapela, která vznikla v létě roku 1999 a původně měla být pouze studiovou doprovodnou kapelou Sváti Švába, zpěváka a baskytaristy punk-rockové skupiny Totální nasazení, který ji sestavil za účelem nahrání svého folkrockového projektu „Slánské pověsti“.
Skupina svůj netradiční styl označuje jako FOLK´N´ROLL. Skupina si navíc pořizuje saxofon a dává deratizačnímu souboru jeho tradiční sound.

Vision days (Brněnec)
- je česká ska punková skupina, kdy její počátky sahají až do roku 1990. Skupina aktivně koncertuje a navíc pořádá svůj festival BRNĚNECFEST.
Správci koncertu:
MKZ
Zobrazit více koncertů ve městě Hranice