Večery S koncerty v Divadle U Kapličky | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
pro pá 15

Večery S koncerty v Divadle U Kapličky

Večery S koncerty v Divadle u Kapličky


Husova třída, České Budějovice
Ukázat na mapě
160 Kč
Spadané listí - Kapela se věnuje interpretaci vlastní tvorby, která si vytváří vlastní stylový prostor v hraničním pásmu mezi jazzem, world music, folkem a šansonem. V komorním instrumentálním obsazení klavíru Josefa Čechtického a kytary Petra Novotného nachází kapela mnoho poloh a barev, kterými doprovází a dotváří zpívanou poezii Pavly Kohelové. Často se zpěvu ujímá také Petr, a když si o to hudba řekne, zaslechne posluchač i vokální trojhlas od všech členů souboru. V současné době se Spadaným listím hraje jako stálý host také vynikající houslista Stano Fakan, který se kromě hraní zapojuje velmi plodně do aranžmá hudby.

Voces Gaudi - Ženský pěvecký sbor VOCES GAUDI vznikl na jaře 2016 a vede ho Šárka Kodýmová. Čtrnáct krásných žen, které (jak název napovídá) zpívají s radostí. V repertoáru mají skladby starých mistrů až po současné autory, úpravy lidovek a občas zabrousí i do slavných muzikálů.
"Za sebou máme vystoupení na recitálu Moniky Vodičkové v českobudějovické Galerii Mariánská a několik vánočních koncertů. Nejraději vzpomínáme na atmosféru v kostele sv. Jakuba v Boršově nad Vltavou."

Spolektiv - "První ročník Večerů S si dovolíme s potěšením uzavřít. Tento večer zahrajeme několik zbrusu nových písní, ale i písně již známé. Díky sboru Voces Gaudi nás v jistý okamžik bude na jevišti více, než je obvyklé. Uvidíte, uslyšíte.
Hrajeme a zpíváme výhradně autorskou hudbu s použitím klasických kytar, dechových nástrojů, šestistrunných baskytar, perkusí i moderních industriálních nástrojů a přístrojů. V našem stylu lze najít prvky folku, rocku, šansonu i jazzu."
Správci koncertu:
Jaroslav Hnízdil
Zobrazit více koncertů ve městě České Budějovice