Electro Swing Open Air | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
zář pá 01

Electro Swing Open Air

AHOY


Přístavní 1179, Brno
Ukázat na mapě
150-180 Kč

Předprodej vstupenek:

Přijď oslavit konec léta pod širým nebem v rytmech Electro Swingu do areálu AHOY, který se nachází v blízkosti Brněnské přehrady!

★ PAOLO DI MAKI (Electro Swing Bohemia)
Ležérní švihák, jehož domovem jsou slavné Karlovy Vary. Jeho hudba je léčivá jako minerální prameny a návyková jako chuť lázeňských oplatek. Zaručeně vás dostane svým jedinečným citem pro beaty, melodii a rytmus. Paolovy electro-swingové sety s houseovým podtextem jsou jako stvořené pro dlouhou taneční noc. Nezapomeňte si utáhnout tkaničky u bot.

★ DR. ZEPPELIN (Electro Swing Bohemia)
Jestli má někdo hlavu v oblacích, pak je to právě tento DJ. Čahoun z Ostravy se na parket nebojí vletět s ryze klasickými swingovými songy. Včas však dokáže vycítit, kdy je ta správná chvíle přeřadit na tvrdší electro-swingové frekvence. Připravte se na odlet, jeho rovné beaty vás s lehkostí vzducholodě vynesou do tanečního nebe.

★ SWING GARDEN (Electro Swing Bohemia)
Statný dlouhán s jemnou duší a šlemi na správném místě. Jeho DJské sety vás chytnou a nepustí. Servíruje svérázné a hravé mixy tradičního jazzu, swingu a rock’n’rollu s přechodem k modernímu electro-swingu, funky a latino. Když zahraje Swing Garden, nohy se vám samy rozeběhnou po parketu.

★ TOMÁŠ ZETEK (Saxofonista)

★ SLEPI (Prigl Boat)
Zobrazit více koncertů ve městě Brno