Rest in Haste (křest EP Fail to Retry) + Flash the Readies | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
čvn st 14

Rest in Haste (křest EP Fail to Retry) + Flash the Readies

-

Kabinet Múz


Sukova, Brno-střed, Brno
Ukázat na mapě
V lednu vypustili lákavý singl Don't Play Dead, 11. dubna vyšlo vysočanským rockerům Rest in Haste EP Fail to Retry, které stvrdilo, že mnoho energičtějších kytarových kapel u nás nemáme. Na produkci čtyř skladeb pracovala kapela spolu s člověkem nejpovolanějším – J. Robbinsem, spolupracovníkem Clutch, Murder by Death, The Sword či Coliseum.

Součástí EP jsou i remixy, které svým houseovým, respektive noiseovým zaměřením výrazně vybočí ze stylového směřování kapely. „Chtěli jsme, aby to bylo opravdu radikálně jiné než naše písně,“ říká k tomu kapela, pro kterou půjde o nástupce alba The Realistic Sounds of Rest in Haste z roku 2014.

Hosty brněnského křtu budou Flash the Readies, nejlepší tuzemská postrocková kapela, jejíž poslední album vyšlo na renomovaném beligckém labelu Dunk.

Vstup na křest bude bezplatný, pokud dorazíte s aktuálním vydáním časopisu Full Moon. To bude na místě k pořízení za 79 korun.
Správci koncertu:
slowcha
Zobrazit více koncertů ve městě Brno