SLAVIA FEST | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
čvn so 17

SLAVIA FEST

-

Pohoda (u Bágráku), Na Hrázi 568/2a

Kroměříž, ČR

100 Kč
Odkaz na místo konání:
https://mapy.cz/zakladni?x=17.4139454…

Místo kapely Honduras Radio vystoupí kapela ADVERSA NOCTE (složená z bývalých členů Honduras Radio a nového kytaristy). Kvůli nemoci nevystoupí původně oznámená kapela Z.S.D.

POKYNY A DOPORUČENÍ PRO NÁVŠTĚVNÍKY AKCE

Hluk
Akce má výjimku z nočního klidu do 2.00 hodin. Proto před druhou hodinou akce končí a účastníci nebudou dělat další hluk. Účastníci, kteří vědí, že jsou příliš hluční, si mohou zalepit ústa izolepou (izolepa bude k dispozici u pořadatelů). Důrazně doporučujeme nedělat hluk v době akce mimo areál akce, na případných stížnostech záleží případné konání dalších akcí a výjimky z nočního klidu pro ně.

Drogy
Vnášení čehokoliv, co by mohlo být považováno za zakázanou drogu (tedy mimo nezbytných léčiv), do areálu akce je zakázáno. V Kroměříži bohužel někdy platí, že na jednom konci města si uprdnete a na druhém se poserete, a nechceme, aby akce byla považována za feťáckou. Zhulit se můžete jindy a jinde.

Alkohol a další občerstvení
Alkohol bude v areálu dostupný v dostatečném množství a za rozumnou cenu. Pivo za 26. Nenoste si proto prosím vlastní chlast. Raději si kupte v areálu, ať akce není ztrátová. Plakáty, cesťáky, zvukař a další náležitosti holt stojí nemalé peníze. V areálu bude i něco k jídlu.

(zde je část vynechána - se to sem celé nevleze, je tu limit 2500 znaků, detaily jsou na FB události, kdo nemá FB, jeho smůla, už mě fakt nebaví informovat o něčem lidi, kteří si nejsou schopní založit prázdný profil na FB, aby se něco dozvěděli...)

Sankce
Kdo nebude respektovat podmínky akce a bude dělat problémy, bude z areálu vyhozen. Ve zvláště závažných případech může být viník vhozen do Bágráku (pouze za předpokladu, že podepíše prohlášení, že umí plavat a že mu tento druh sankce nevadí).
Správci koncertu:
HORSET
Zobrazit více koncertů ve městě Kroměříž