De ImperfAction & Woe Betide the Boy: Smells Like Music | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
bře so 18

De ImperfAction & Woe Betide the Boy: Smells Like Music

-

Jazz Club


Dlouhá třída 1593, Havířov
Ukázat na mapě
100 czk
Nenechte si ujít večer jedinečné emocionální rockové hudby!
DE IMPERFACTION (int'l/Praha)
https://youtu.be/f2e9DvBIs-U
WOE BETIDE THE BOY (int'l/Ostrava)
https://youtu.be/zHMd8HOaPns

= De ImperfAction =
http://bandzone.cz/deimperfaction
Neo-funkrokovou kapelu De ImperfAction vytváří skupina talentovaných, aspirujících hudebníků ze čtyř kontinentů. Jejich texty odrážejí širokou škálu sociální nespravedlnosti. Mluví nahlas o rostoucím nedostatku soukromí na planetě, o obrovském množství násílí a vražd, o naší generaci bez boha, o lidech, ze kterých se stali "sociální hračky" i opuštěnosti moderního člověka. Jejich styl je svérázný mix těžkého funk rocku s prvky rapu, založeného na barokní harmonii.

A neo-funk rock band De ImperfAction brought together a group of talented aspiring musicians from four continents. Their compositions reflect a wide range of social injustice: they speak up about growing lack of privacy on a planet; about the enormous amount of rape and murder in the world; about our hardened unholy generation; about people becoming social toys; about disconnection and desolation of a modern man, lost and outcast. Their style is a quirky mix of a heavy funk rock with the bits of rap set on the Baroque harmonies.

= Woe Betide the Boy =
http://bandzone.cz/woebetidetheboy
Woe Betide The Boy, jež získala mezinárodní nádech díky česko-skotskému složení, nabídne skvělou atmosféru. Skotský zpěvák a skladatel Alec Munro působil na britských ostrovech v metalové formaci Ridgeback a alternativní kapele Royal Edinburgh Music (hudba, která nejdříve pohladí vaši duši a pak vás rozdrtí na kost). Pak se rozhodl přestěhovat i se svým domácím studiem a starými songy do České republiky. Po mnoha pozitivních ohlasech na jeho vystoupení se rozhodl pokračovat v psaní a nahrávání pod jménem Woe Betide the Boy a právě tahle kapela bude ozdobou sobotního večera.

Originally a solo acoustic project from Scotland, Woe Betide the Boy is now one part Scottish and two parts Czech. It stays true to its acoustic roots, but being aware of the more expansive sound a full band offers, it does get pretty wild from time to time. Be prepared for a mix of soothing acoustic melodies/vocals and awesome heavy riffs!
Správci koncertu:
Deimperfaction
Zobrazit více koncertů ve městě Havířov