Justin Lavash: Koncert mezi knihami | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
bře út 07

Justin Lavash: Koncert mezi knihami

-

Obvodní knihovna Skvrňany a M-klub


Macháčkova 943, Plzeň 3, Vejprnice
Ukázat na mapě
80,- Kč
Napříč styly mezi blues, folkem a jazzem - Justin Lavash a jeho virtuózní hra na kytaru.

Justin Lavash (narozen v roce 1968 Londýně), který žije posledních deset let v Praze, si postupně vypracoval pověst vyhledávaného performera nejen v České Republice. Jeho hudba se ubírá napříč styly mezi blues, folkem a jazzem. Virtuózní hra na kytaru často nechá užaslé publikum s otázkou, jak dokáže jeden muž na jeden nástroj vytvořit polyfonii tolika vrstev.

Základem Lavashova stylu je sice klasická vybrnkávací technika ve šlépějích průkopníků Richarda Thompsona či Johna Martyna, ale v duchu expanze tradičních forem u něj nepřekvapí ani prvky psychedelie, tanečního funky či naopak lyrické anebo dramatické balady.

Díky vyspělé technice, která si nezadá s Justinovým talentem komponovat, jej vyhledávají čeští umělci z nejrespektovanějších – Lenka Dusilová („Brother" na CD Baromantika and „Mayday" na CD V hodine smrti), Michal Horáček („Dizzy and stranded in Prague" z alba Český Kalendář), Sunflower Caravan (CD A little bit more), Monika Načeva (CD Milostný Slabiky), Radúza (CD Marathon), DG 307 či Vladimir Merta.


Více zde: http://okskvrnany.webnode.cz/products/a…
Vystupující kapely:
Správci koncertu:
Honza Albrecht
Zobrazit více koncertů ve městě Plzeň