BUMFRANG3 (cz), KISS ME KOJAK (cz), VLNĚNA (cz) | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
pro so 17

BUMFRANG3 (cz), KISS ME KOJAK (cz), VLNĚNA (cz)

-

Klub 007 Strahov


Chaloupeckého, Praha 6, Praha
Ukázat na mapě
150Kč
Už je to šest let v řadě, co se scházíme před svátky na kopci a snažíme se splácet dluhy. Ne, nejde o prachy – ty jsou jen symbol. Chceme vrátit podporu, kterou nám klub 007 Strahov poskytuje už minimálně dvě dekády. Tehdy jsme si ještě netroufali uspořádat koncert pro někoho, kdo je na turné, to přišlo až později. Ale měli jsme vlastní kapely a chtěli jsme si zahrát pro našich dvacet kamarádů a Sedmička nám tu možnost dala, a tuhle možnost nabízí všem dodnes. Pochopitelně, že koncerty nedopadnou vždycky růžově, ovšem i s takovými případy se dokáže Sedmička poprat a "sponzorovat" kapely tím, že jim sníží nebo - považte! - dokonce odpustí nájem. Pročež setkání s názvem BENEFIT SILVER ROCKET PRO KLUB 007 nám všem dává možnost oplatit aspoň něco místu, které takové aktivity, jako je ta naše, zaštiťuje už přes 40 let. Všechen výdělek připadne klubu, kapely hrajou zadarmo. Díky, že se zúčastníte!

Letošní program je spešl, protože dvěma účinkujícím kapelám zrovna vydáváme desku. A nejsou to jen tak ledajaké kapely. V řadách jak Kiss Me Kojak, tak Bumfrang 3 najdeme členy, kteří jsou ve svém koutku země a světa už řadu let inspirací nejen pro všechny v okolí, ale i pro nás. Neúnavně podporují místní scénu, pomáhají vydávat lokální kapely, uspořádali množství koncertů. Považujeme za čest, že i tyhle lidi můžeme odměnit - tím, že vyryjeme kapitolu jejich života do černé placky. Jako třetí k tomuhle vinylovému mariáši zasedne Vlněna, a to také nejsou žádní slaboši, co se týká inspirace. Navíc ve chvíli, kdy to pomalu začíná vypadat, že taková ta bývalá mládež z Hluch Crew bude možná poslední generace, která má nějaké pnutí aktivně provozovat hudbu, jsme dvojnásob rádi, že po delší době zrovna tahle kapela zahraje v Praze.

Jako každý rok i letos zachováváme tradice a již podesáté si po koncertě, ještě než přistoupíme k baru nebo DJskému pultu (nebo než divoce vtrhneme na taneční parket), vyměníme dárky. Pokud jste zapomněli, jak to funguje, tady je návod:

Sežeňte si někde malý dárek.
Zabalte jej do nějakého papíru, aby nebylo jasné, co je uvnitř.
Přineste ho v sobotu 17. prosince 2016 na koncert na Sedmičku.
Až dorazíte, lokalizujte vánoční strom.
Nechte svůj dárek pod stromem.
Bavte se na koncertě.
Až po koncertě uslyšíte RUN DMC, jděte ke stromu a tancujte třeba takhle.
Počkejte, až začne slavnostní předávání dárků.
Usmívejte se a obecně komunikujte radostně a kapitalisticky.
Těšíme se na Vás!
Správci koncertu:
sedmicka
Zobrazit více koncertů ve městě Praha