Dark Angels - párty na podporu nového CD | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
zář pá 30

Dark Angels - párty na podporu nového CD

Velbloud Music Bar


U Tří lvů 294, České Budějovice
Ukázat na mapě
100 Kč
Ačkoliv je doba, kdy kluby a festivaly praskají ve švech a i undergroundové kapely si odnášejí z hraní šestimístné honoráře, je faktem, že nemáme ani floka :-)

Na začátku září nastupujeme do studia Hellsound, kde z nás Honza Kapák strhá kůži, abychom vám mohli nabídnout naši čtvrtou dlouhohrající desku. Samozřejmě nejlepší, co jsme kdy vyprodukovali! To je jisté :-)

Přemýšleli jsme nad nějakou formou crowdfundingu, ale došli jsme k tomu, že bychom vybrali kulový a akorát bychom byli v depresi... A tak jsme si řekli, že uspořádáme alespoň koncík. Charitativní koncík - na podporu našeho CD :-)))

Budeme opravdu moc rádi, když nás podpoříte svou účastí. Věřte, že na ug metalové scéně je každá stovka dobrá. Abychom ale vůbec pokryli náklady akce, musí vás být více než 30. Ano, je to dneska takřka nadlidský úkol, ale my vám věříme :-)

Co vám za to nabídneme? Naprosto speciální set, který se už nebude opakovat - přehrajeme vám naživo kompletně celou novou desku. V živé předpremiéře tak uslyšíte to, na co si ostatní budou muset ještě nějaký pátek počkat. Skladby zahrajeme v pořadí, v jakém budou na CD. Poté bude samozřejmě následoval klasický set. Narveme tedy do vás pořádnou dávku muziky, až už nás budete chtít z pódia vyhnat :-)

Vstupné bude 100 korun, ale můžete nás samozřejmě podpořit i šestimístnou sumou. Hněvat se nebudeme!

Vaši Dark Angels

P.S.: Samozřejmě budeme rádi, když nás podpoří i samotné kapely, a to svou účastí. Kdyby si večer někdo chtěl zahrát, aniž by si dělal nárok na charitativní výtěžek, budeme samozřejmě poctěni! Stačí nám písnout nebo v některé z budějckých knajp odchytit Kubu ;-)

HOSTÉ: Inner Sphere (death metal) z Plzně a Abyss (atmosféricky death) ze Kdyně!
Správci koncertu:
V. B. V., Lukáš Doležal
Zobrazit více koncertů ve městě České Budějovice