Slunný Den | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
srp so 13

Slunný Den

-

Hřiště

Bílsko, ČR

dobrovolné
-Soukromá akce-

V údolině mezi kopci,polem a lesem oblšlehaná vesnica Bilsko !!!

13.8.2016 Se zde v Bilsku na místním hřišti, odehraje fůze aktivit! Bude to akce jedinečného spojení turnaje v nohejbalu, hudby, petangu, slunce, piva, jídla a zábavy. A to vše dle vaší chuti!

Nohejbalový turnaj trojic!
Startovné za tým 150Kč -na hlavní cenu - flaša kvalitního alkoholu!
Start turnaje : 10:00 (rozlosování od 9:30hod)
Přihlášky na turnaj a seznam trojic napsat buď dolů do komentáře k události a nebo poslat zprávu na Kožaka a ten poznamená do deníčku! Počet týmů omezen.

Kapely co příjdou bečku podpořit:

14:30-15:30 Rachot Petky - http://bandzone.cz/rachotpetky
16:00-17:00 Zákaz Vězdu - http://bandzone.cz/zakazvezdu
17:30-18:30 Kolektivní Vina - http://bandzone.cz/kolektivnivina
19:00-20:00 Sfinkters - http://bandzone.cz/sfinktersparty
21:00-22:00 Who Cares - http://bandzone.cz/_83481
22:00-23:00 Zatrest - http://bandzone.cz/zatrest


Kapely a časy se můžou změnit budem o tom informovat, všeci z kapel se mezi sebou známe, sem rád že se můžem takto sejít ,pokecat, popít a zahrát v místě, které takové kapely nejspíš ještě nezažilo.

Občerstvení a vstup
Akce je ve forme bečky, narazíme (postupně) 3 sudy pak vyberem na další dobrovolnýma příspěvkama, nic neprodáváme každý si vemte tvrdý alkohol či něco na gril či do udírny nebo na táborák. Grill a oheň a tak zajistíme. U piva bude připravena kasička pro dobrovolné příspěvky (kdo nepřispěje, možná plíseň na genitáliích se mu uděje).

Volná zábava, můžete vzít stolní hry, hrát petang, vzít frisbíí a házet v kruhu, opalovat se nebo jen tak pobvíhat a mávat rukama (pokud možno neběhat po vesnici, je zde velký provoz!!!
Správci koncertu:
Mara
Zobrazit více koncertů ve městě Bílsko