Den pro Kliniku vol.II | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
úno so 20

Den pro Kliniku vol.II

Ondřej Funda


Krymská 126, Praha 10, Praha
Ukázat na mapě
Vzhledem k událostem z 6.2. ( útok na Kliniku) i pro Váš velký zájem pomoct tam, kde je třeba a bohužel omezene kapacitě Sběraček (max.80 lidi) jsme se po skvělé poradě rozhodli uspořádat takovej menší vikendovej mejdánek na podporu Kliniky. Takže program na tento den co nejdříve dodáme.
Kapacita klubu je omezená z tohoto důvodu si vyberte zda podpoříte Kliniku ve Sběrných surovinách 19.2. nebo 20.2.16

Různá místa, různá města, jeden cíl- podpora autonomních a nezávislých prostorů, ať už těch existujících nebo těch, které zatím žijí jen ve vaší fantazii. Klinikou by to nemělo končit, ale začínat.Akce by měla nejen napomoci k udržení existence Kliniky, ale probudit různé lokální komunity a dát jim sebevědomí k sebeorganizaci. 20. únor by tak měl být nejen dnem pro jeden dům na Žižkově, ale především apel na to, že společnost potřebuje svá centra samosprávy, kde můžou lidi svobodně tvořit, žít nebo se vzdělávat a která můžou inspirovat k nekomerčnímu přístupu k životu a měnit svět kolem sebe. Peníze z uspořádaných benefitů použijte právě na rozvoj takových míst.
PŘÍSPĚVKY
Správci koncertu:
Lucie SPK, Screaming pigx, vendy, suroviny
Zobrazit více koncertů ve městě Praha