Křest nového alba Particles kapely Inner Talks | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Profilový obrázek Křest nového alba Particles kapely Inner Talks
Sdílej koncert dál:
úno út 28

Křest nového alba Particles kapely Inner Talks

Rock Café Prague


Národní 116, Praha 1, Praha
Ukázat na mapě
zdarma
Chtěli bychom vás pozvat na významný koncert kapely Inner Talks, která v úterý 28.2. v klubu Rock Café pokřtí své debutové album Particles. Již nyní si můžete na jejím profilu www.bandzone.cz/innertalks poslechnout dvě skladby z nového alba. Během večera si budete moci poslechnout nejen alternativní art rock kapely Inner Talks, ale také energický alternative-rock'n'roll skupiny The Limes a osobitý indie-alternative rock kapely The Vibrations. Vystoupení Inner Talks bude doprovázeno videoprojekcí. Na koncert je vstup zdarma!

Album Particles kapely Inner Talks obsahuje 10 písní a pracovali na něm od dubna 2011. Samozřejmě si budete moci toto nové album z koncertu odnést!

Chtěli bychom vás tedy ještě jednou pozvat na tento hudebně kulturní večer, na kterém oslavíme tuto jedinečnou událost v historii kapely Inner Talks. Budeme rádi, když pozvete své přátele a blízké a tím nám pomůžete vytvořit nezapomenutelnou atmosféru. Tento koncert není jen o naší kapele a hudbě, ale také o vás.
Správci koncertu:
Hynek, Mind Blocker, simi.b
Zobrazit více koncertů ve městě Praha