Deeper and Deeper TOUR | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
lis pá 13

Deeper and Deeper TOUR

U Vodvárků


Veltrubská 330, Kolín
Ukázat na mapě
80,- Kč
NEUROTIC MACHINERY (post metal-rock)
www.fb.com/neuroticmachinery

Na kontě mají dvě LP a zvláště pak EP „EXI(S)T“ (2012), které ke kapele přitáhlo pozornost. Neurotici prošli během posledního roku a půl, kdy pracovali na ambiciozním projektu „Causality Principle“, personálním obrozením. Na novém albu, jehož vydání je na spadnutí, se krom nového a staronového vokalisty představí mnoho různorodých hostí. Ccelý materiál se ubírá novými hudebními zákoutími, kdy pojítkem s minulostí je jen užití extrémního vokálu. Nové CD „Causality Principle“ vychází začátkem listopadu!

PROCRASTINATION (post grunge core metal)
FB: www.riz.cz/0c3eq

Táborská formace byla založena v červnu roku 2011 jako vedlejší projekt členů různých žánrových celků. Kapela se formovala přibližně půl roku do své konečné sestavy a výrazové podoby. Stylově se "Prokrastinace" snaží dosáhnout širšího záběru metalových až grunge žánrů. Demo nahrávka byla vydána v dubnu 2012.
Dalším milníkem kapely - vydání debutového alba ROOSTER - 21.11.2014

SOUL DECODER (modern melodic death metal)
www.fb.com/souldecoder

Mladá pražská kapela založená létě 2013 a živě fungující od února 2014 se pódií nebojí. Za necelé 2 roky existence si kapela stihla odehrát mnoho zajímavých akcí a po boku tuzemských i zahraničních kapel.
Hudebně se točí okolo řízného melodického death metalu (Dark Tranquility, Insomnium, At the Gates) s notnou dávkou vlivu předních metalcorových ořů (Parkway Drive, Heaven Shall Burn, As I Lay Dying). Kapele ale nejsou cizí občasné stylové odbočky, a tak lze čekat jak akustické vsuvky tak blackový náklep.
Kapela v červnu pokřtila EP Turn Off the Sun, které je k dostání na koncertech za lidovou cenu. Na 5ti skladbovém kotoučku si lze poslechnout úplné začátky tvorby, která spíše inklinovala k metalcoru.

SPREADING DREAD (prog thrash-death metal)
www.fb.com/spreadingdread

Kapela byla založena v létě 2007 a formovala se celých 5 let. V únoru 2012 byla vydána první deska SANATORIUM, v dubnu 2013 první videoklip ke skladbě BASTARD BRAIN. V soutěži METALGATE MASSACRE 2013 kapela SPREADING DREAD vybojovala 2. místo. Mezi výraznější koncerty patří vystoupení na Czech Death Festu a turné s kapelami Pandemia, Tortharry a Nahum, též v roce 2013.

Aktuálně se chystá druhé album AGE OF AQUARIUS, které vyjde pod hlavičkou BRET HARD RECORDS. Datum vydání byl stanoven na 31.12.2015. K této desce byl už v dubnu 2015 veřejněn klip DEVOLUTION.

www.fb.com/events/524027944445592
Správci koncertu:
Bandzone.cz, Míráč
Zobrazit více koncertů ve městě Kolín