Hex (SK) - "Keď sme sami" Tour 2 | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
lis st 26

Hex (SK) - "Keď sme sami" Tour 2

ROXY


Dlouhá, Praha 1, Praha
Ukázat na mapě
Slovenská skupina HEX připravila i pro své fanoušky v Čechách koncertní zastávku v rámci pokračování úspěšného klubového KEĎ SME SAMI TOUR 2!
Jarní vyprodaná akustická šňůra HEXáků na Slovensku měla ty nejlepší ohlasy a recenze. Proto se skupina rozhodla pro další koncerty v těch městech na Slovensku, kde předtím nehráli, a přidali i jediný exkluzivní koncert v Praze. Peter Ďudo Dudák, Tomáš Yxo Dohňanský, Martin Fefe Žúži a Tibor Tybyke Szabados zahrají své největší hity v akustických úprávách. Těšte se na hity Keď sme sami, Maťo a Linda, V piatok podvečer nebo Nikdy nebolo lepšie. Na Keď sme sami Tour 2 HEXáci vystoupí na devíti koncertech od Bardějova až po Bratislavu a v Čechách v pražském legendárním klubu ROXY.
Na turné HEXáci berou pro své fanoušky bohatý merchandise včetně CD a knížky Všetko najlepšie, které budou po každém koncertě podepisovat.
Vystupující kapely:
Správci koncertu:
Adelson, ROXYPrague, AnnaK
Zobrazit více koncertů ve městě Praha