Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Inekafe punk-rock / Bratislava

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

  • ani minutu (2011, z albumu pravo na stastie, 2011, ?) 36 594 ×
  • 1. 090x (1998, z albumu vitaj!, 1998, shotgun) 53 504 ×
  • 2. zavist (1998, z albumu vitaj!, 1998, shotgun) 45 698 ×
  • 3. velkou palicou (1999, z albumu vitaj!, 1998, shotgun) 42 627 ×
  • 4. sväty pokoj (1999, z albumu cumil, 1999, universal) 39 397 ×
  • 5. cumil (1999, z albumu cumil, 1999, universal) 42 693 ×
  • 6. vianoce (1999, z albumu cumil, 1999, universal) 36 030 ×
  • 7. kto na to pride? (2000, z albumu je tu niekto?, 2000, forza) 34 090 ×
  • 8. uspesne zapojeni (2000, z albumu je tu niekto?, 2000, forza) 35 265 ×
  • 9. rano (2000, z albumu je tu niekto?, 2000, forza) 43 027 ×
  • 10. mam pocit... (2001, z albumu je tu niekto?, 2000, forza) 33 268 ×
  • 11. kasovite jedla (2001, z albumu pribeh, 2001, forza) 30 921 ×
  • 12. dakujeme vam (2001, z albumu pribeh, 2001, forza) 35 974 ×
  • 13. ruzova zahrada (2001, z albumu pribeh, 2001, forza) 35 108 ×
  • 14. preco je to tak? (2002, z albumu pribeh, 2001, forza) 32 771 ×

Členové

Kontakty a odkazy

Z důvodů ochrany proti spamu jsou kontakty skryté a chráněné captchou. CAPTCHA je většinou různě zdeformovaný obrázek obsahující text, který má ověřit, zda u počítače sedí člověk anebo jde o robota. Robot totiž nedokáže rozpoznat text, který se na obrázku nachází. CAPTCHA slouží k tomu, aby automatizovaní roboti neposílali nevyžádanou poštu (tzv. spam) na uvedené emailové adresy.

Zobrazit kontakty

Dodatečné info

Diskografia:

1998 - Vitaj! (CD/MC)

1999 - Čumil (CD/MC)

2000 - Je tu niekto? (CD/MC)

2001 - Príbeh (CD/MC)

2002 - Situácia & Kachny (CD/MC) 

2003 - Bez udania dôvodu (CD/MC)

2009 - Live in Praha (DVD)

2010 - Best of Inekafe - Najlepších 15 rockov (2CD)

2011- Právo na šťastie (CD)

2015- Nevhodný typ (CD)

Single:

1. 090x (1998, z albumu Vitaj!, 1998, Shotgun)*
2. Závisť (1998, z albumu Vitaj!, 1998, Shotgun)
3. Veľkou palicou (1999, z albumu Vitaj!, 1998, Shotgun)
4. Svätý pokoj (1999, z albumu Čumil, 1999, Universal)
5. Čumil (1999, z albumu Čumil, 1999, Universal)*
6. Vianoce (1999, z albumu Čumil, 1999, Universal)*
7. Kto na to príde? (2000, z albumu Je tu niekto?, 2000, Forza)*
8. Úspešne zapojení (2000, z albumu Je tu niekto?, 2000, Forza)*
9. Ráno (2000, z albumu Je tu niekto?, 2000, Forza)*
10. Mám pocit... (2001, z albumu Je tu niekto?, 2000, Forza)*
11. Kašovité jedlá (2001, z albumu Príbeh, 2001, Forza)
12. Ďakujeme Vám (2001, z albumu Príbeh, 2001, Forza)*
13. Ružová záhrada (2001, z albumu Príbeh, 2001, Forza)*
14. Prečo je to tak? (2002, z albumu Príbeh, 2001, Forza)
15. Záverečná (2002, z albumu Príbeh, 2001, Forza)
16. Veľkou palicou III (2003, z albumu Bez udania dôvodu, 2003, Forza)*
17. Spomienky na budúcnosť (2003, z albumu Bez udania dôvodu, 2003, Forza)*
18. Krvavá blondína (2004, z albumu Bez udania dôvodu, 2003, Forza)*
19. Alibi (2004, z albumu Bez udania dôvodu, 2003, Forza)*
20. Svätý pokoj (live) (2008)*
21. Déjá vu (studio version / live version*) (2010, z albumu Best of Inekafe - Najlepších 15 rockov, 2010, Forza)
22. Mojich najlepších 15 rockov (normal version* / unplugged version) (2010, z albumu Best of Inekafe - Najlepších 15 rockov, 2010, Forza)

Single označené hviezdičkou (*) majú aj videoklip

Bio a historie

Inekafe vzniklo v roku 1995 a ukončilo existenciu 17.02.2006.

Koncertná zostava na rozlúčkový koncert v Bratislave 22.05.2008 bola: Vratko - spev, gitara / Wayo - gitara / Forus - basgitara / Dodo - bicie.

Koncertná zostava na druhý bonusový rozlúčkový koncert v Prahe 31.01.2009 bola tá istá.

11.01.2010 skupina ohlasuje svoj comeback v zostave: Vratko, Wayo, Forus a Dodo.

PODROBNEJŠIA BIOGRAFIA:

1995 - vznik kapely v Bratislave, zakladajúci členovia Vratko Rohoň a Mário Chromý, bicie Noro Komada, basa Rišo Barger, prvé skladby, prvé demo na magnetofón
1996 - noví členovia, bicie Dodo Praženec, basa Mário „Wayo“ Praženec, prvé štúdiové nahrávky, demo „Kachny“, M. Chromý odchádza, prvé koncerty SR
1997 - prichádza Cibi /spev/, druhé demo „Situácia“, koncerty SR, ČR
1998 - Vratko zakladá vydavateľstvo Shotgun records, prvý album „Vitaj!“, prvý singel 090x v rádiach, prvý videoklip, koncerty SR, ČR, SRN
1999 - odchod Cibiho, prechod pod Universal music, album „Čumil“, zlatá platňa za predaj, objav roka v ankete Slávik, koncerty SR, ČR
2000 - zmena zostavy, basa Forus, bicie Dano, gitara Tibor, prechod pod Forza music, príchod manažéra, album „Je tu niekto?“, platinová platňa za predaj, skokan roka v ankete Slávik, spustenie www stránky, koncerty SR, ČR, UA
2001 - album „Príbeh“, platinová platňa za predaj, 3.miesto v ankete Slávik, odchod Tibora, koncerty SR, ČR
2002 - reedícia demáčov „Situácia & Kachny“, koncerty SR, ČR
2003 - nový bubeník Jano Rozbora, album „Bez udania dôvodu“, platinové ocenenie za predaj, koncerty SR, ČR, PL, USA
2004 - koncerty SR, ČR
2005 - koncerty SR, ČR
2006 - ukončenie existencie kapely na základe Vratkovho rozhodnutia pre civilné zamestnanie (17.2.)
2008 - odohraný exluzívny koncert zadarmo v Bratislave na parkovisku v Mlysnkej doline pre svojich fans, zostava Vratko, Forus, Dodo, Wayo (22.5.)
2009 - odohraný zatiaľ najväčší samostatný koncert kapely, Praha – Incheba aréna znovu v tej istej zostave ako rok predtým v Bratislave (31.1.), vydanie DVD Live in Praha, multiplatinové ocenenie za predaj ešte pred vydaním
2010 - 15 rokov kapely, na základe podpory tisícov fanúšikov definovanie modelu ďalšieho fungovania, vyhlásenie comebacku v zostave Vratko, Forus, Dodo, Wayo (10.1.), predpokladaný termín vydania Best of v máji, plánované 3 koncerty v rámci 15-teho výročia založenia kapely v lete

Počas svojej existencie odohrala skupina cca 800 koncertov a predala vyše 90.000 albumov...

Rozšírený životopis:
http://sk.wikipedia.org/wiki/In%C3%A9_Kafe

Fanoušci: 7409

Spřízněné kapely: 0

Žádné spřízněné kapely

Podobné kapely

Statistika profilu

Návštěv dnes
14
Návštěv celkem
291 806
Poslechnuto skladeb
628 140
Profil registrován
20.5.2008