Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Fleshless death-grind / Děčín

„DEVOURED BEYOND RECOGNITION... out soon!!!“

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

Členové

Kontakty a odkazy

Z důvodů ochrany proti spamu jsou kontakty skryté a chráněné captchou. CAPTCHA je většinou různě zdeformovaný obrázek obsahující text, který má ověřit, zda u počítače sedí člověk anebo jde o robota. Robot totiž nedokáže rozpoznat text, který se na obrázku nachází. CAPTCHA slouží k tomu, aby automatizovaní roboti neposílali nevyžádanou poštu (tzv. spam) na uvedené emailové adresy.

Zobrazit kontakty

Dodatečné info

discography :
Stench of Rotting Heads (demo 1993)
Grinding (demo 1994)
split MC w / Disfigured (1996)
split CD w / Mastic Scum (1996)
Grindgod (CD 1999) Obscene Production
Abhorrence off cadaveric (CD 2000) Obscene Production
Split w / Czech assault (2001 Relapse Records)
Nice To Eat you (CD 2001) Obscene Production
Sensual Death Immitation (CD 2003) Obscene Production
To Kill For Skin (CD 2005) Obscene Production
Hate is Born (CD 2008) Metal Age Production
Grindgod LP 2014 reedice (NTEY records)
Slaves Of The God Machine (CD / LP 2011) Metal Age Production
Devoured Beyond Recognition (CD / LP 2014) Metal age prods

Bio a historie

discography :
Stench of Rotting Heads (demo 1993)
Grinding (demo 1994)
split MC w / Disfigured (1996)
split CD w / Mastic Scum (1996)
Grindgod (CD 1999) Obscene Production
Abhorrence off cadaveric (CD 2000) Obscene Production
Split w / Czech assault (2001 Relapse Records)
Nice To Eat you (CD 2001) Obscene Production
Sensual Death Immitation (CD 2003) Obscene Production
To Kill For Skin (CD 2005) Obscene Production
Hate is Born (CD 2008) Metal Age Production
Grindgod LP 2014 reedice (NTEY records)
Slaves Of The God Machine (CD / LP 2011) Metal Age Production
Devoured Beyond Recognition (CD / LP 2014) Metal age prods