Dpk a Sahti - Videa | Bandzone.cz

Dpk a Sahti folk-rock / Praha

Playlist kapely
0:00 / 0:00
  • Nunius
    Nezařazeno
  • Mág
    Nezařazeno

Interstellar - DPK & SAHTI - Domácí koncert 2.6.2018

Živé vystoupení Vznik: 2.6.2018
Interstellar, živě 2018, DPK & SAHTI, Domácí koncert, Hlavně NEKOMERČNĚ, V Česku nikdo takovou hudbu nehraje,

https://www.supraphonline.cz/album/4177…
https://www.supraphonline.cz/album/3647…
https://www.supraphonline.cz/album/3647…
https://www.supraphonline.cz/album/3580…

Dpk a Sahti odstartovali svou kariéru trochu v jiném čase. DPK začal v roce 1989. 5 let mu trvalo než byly jeho skladby použitelné a než měly nějakou formu. DPK začínal na folk country a urputně toužil hrát něco jiného. Postupem času se začal vypracovávat a zlepšovat. Nikdy nepatřil mezi komerční hudbu ba právě naopak. V roce 2010 se seznámil se SAHTI (Egyptská princezna) a spolu utvořili jak autorskou dvojici tak partnerskou.
Od roku 2010 se začala hudba i texty obou interpretů pohybovat tím správným směrem. V roce 2018 se konečně rozhodli pro koncerty. Utvořili však zcela nekomerční odehrávání koncertů nazvaných "Domácí koncerty"
Jezdí po domácnostech a po zahrádkách a koncertují vždy pro pár lidí. Jsou tak publiku blíže. Také pořádají koncerty zcela sami a bez jakýchkoli pomocných firem a agentur. Jejich muzika se dostala do bližšího podvědomí posluchačů také díky vydavatelství Supraphon.

Koncem roku 2018 se dočkají fanoušci i videozáznamů z letního turné po domácích koncertech. První koncert jež se konal 2.6.2018 na Točné u Prahy je již ve střižně a další koncert v Lukách pod Medníkem se připravuje.
Poslechnout si můžete na jejich stránkách či přímo na Youtube kanálo DPK & SAHTI
Sdílejte
Odebírejte.

https://kulaty.wixsite.com/dpksahti
https://www.facebook.com/dpksahti/
kulatykratas@gmail.com