Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Dirty Blondes punk-rock'n'roll / Praha

„18.5. PRAHA ROCK CAFÉ !!!!“

Skladby v přehrávači

Pro přehrávání skladeb je třeba zapnutý javascript, flash plugin verze 9 nebo HTML5 kompatibilní browser.

  • RAYS OF LIGHT (***singl 2016***) 1 698 × Stáhnout MP3 zdarma
  • YOU´RE ONLY PRETTY ON THE OUTSIDE (We Live Only Once - CD 2014)- We live only Once ! (2014) 4 761 × Stáhnout MP3 zdarma
  • FUCKING JOKE (We live only once - CD 2014) 6 444 × Stáhnout MP3 zdarma
  • YOU CAN´T STOP THE CLOCKS ! (We Live Only Once ! - CD 2014)- We live only Once ! (2014) 3 236 × Stáhnout MP3 zdarma
  • FUCK YOUR JOB (We Live Only Once - CD 2014)- We live only Once ! (2014) 3 039 × Stáhnout MP3 zdarma
  • I GOT THE FIRE (vocals Dana Yousifova)- We live only Once ! (2014) 62 × Stáhnout MP3 zdarma
  • PRIVATE PARTY (We Live Only Once - CD 2014)- We live only Once ! (2014) 3 233 × Stáhnout MP3 zdarma
  • And be Alright (EP - DB 2010) 26 151 × Stáhnout MP3 zdarma
  • GOLD DIGGER (Don´t be a Pussy - CD 2012) 16 946 × Stáhnout MP3 zdarma
  • BE A MAN !!! (Don´t be a Pussy - CD 2012) 24 128 × Stáhnout MP3 zdarma
  • I DID IT ALL ! (We Live Only Once - CD 2014)- We live only Once ! (2014) 3 083 ×
  • HEY JERK ! (We Live Only Once - CD 2014)- We live only Once ! (2014) 2 294 ×
  • MEET AGAIN (We Live Only Once - CD 2014)- We live only Once ! (2014) 2 111 × Stáhnout MP3 zdarma
  • WAKE UP (We Live Only Once - CD 2014)- We live only Once ! (2014) 1 940 ×
  • WATCH OUT ! (We Live Only Once - CD 2014)- We live only Once ! (2014) 1 576 ×
  • GO GO BABY GO (We live only once - CD 2014) 1 703 ×
  • AND BE ALRIGHT (Don´t be a Pussy - CD 2012) 8 825 × Stáhnout MP3 zdarma
  • DON´T BE A PUSSY (Don´t be a Pussy - CD 2012) 5 680 × Stáhnout MP3 zdarma
  • MIDNIGHT CONVERSATION (Don´t be a Pussy - CD 2012) 15 099 ×
  • YOU CAN DO (Don´t be a Pussy - CD 2012) 10 524 × Stáhnout MP3 zdarma
  • HANGOVER (Don´t be a Pussy - CD 2012) 4 640 ×
  • JAMES BLOND (Dont´ be a Pussy - CD 2012) 13 013 ×
  • WHAT ITS LIKE (Don´t be a Pussy - CD 2012) 8 084 ×
  • PROTEST SONG INTRO (Don´t be a Pussy - CD 2012) 3 309 ×
  • PROTEST SONG (Don´t be a Pussy - CD 2012) 3 343 ×

Členové

Nástrojové obsazení: Baskytara

Kontakty a odkazy

Dodatečné info

Dana Yousifová  - vokál

Tomáš Hamerník  - kytara, vokál

Pája Pokoj - basa, vokál

Domek - bicí

 

Diskografie :

04/2010 - EP Dirty Blondes (And be Alright, Hangover, Don´t be a Pussy)

12/2011 - Split EP Prague Conspiracy vs Dirty Blondes (Midnight Conversation, Be a Man)

02/2012 - Split Vinyl Bitch Queens vs Dirty Blondes (Gold Digger, Oh Yeah (cover The Subways)

04/2012 - CD Don´t be a Pussy (12 tracks)

10/2014 - CD We Live Only Once (12 tracks) 

Management/Booking - Jirka K., +420 606 204 187, dirty.blondes@seznam.cz, jirka@flyhighgbooking.com

 

Profily - Dirty Facebook ...  Dirty Myspace...

Interview a live video + RFP live

Photo z koncertu mimojine i zde

Recenze na RockTime.cz

 

Merchandise: Fotky najdeš v záložce Fotky/Merchadasing

Objednat jsi je můžeš na mailu dirty.blondes@seznam.cz

-Pánská trika, dámská trika, dámska tílka - Logo Dirty Blondes

-Pánska trika, dámska trika - Don´t be a Pussy, Be a Man !!! (černá, bílá)

-Odznáčky

-Placatka s Logem Dirty Blondes

-Kalhotky (černá, bílá) s Logom Dirty Blondes

Bio a historie

Krátka Historie o Dirty Blondes

V lednu 2010 pohrobci kapely TBA - Tomaš, Paja a Aleš připravují materiál k novému projektu. V březnu 2010 se přidává zpěvačka Beego a tím to celé začíná - DIRTY BLONDES a jejich špinavý dirty blond rock´n´roll.

Duben 2010, nahrano 3 songove EP ve Studiu Mysterio Dana Šatry v Chuchli.

Duben 2012 debutová deska Don´t be a Pussy

Říjen 2014 druhá deska We Live Only Once

Duben 2015 na post zpěvačky do kapely přichází nová zpěvačka Dana Yousifová

Napsalo se o nas :

Dirty blondes, v současnosti jedna z nejpopulárnějších kapel hrající energický punkrock a rock'n'roll. „Jejich koncerty jsou nabité především díky zpěvačce Beego, která se nedá nazvat jinak než živel. To, co stihli Dirty blondes za dva roky, trvá jiným kapelám let deset. Kdo neviděl-neuvěří,“ přibližuje Hradil kapelu, která je na české punkrockové scéně ceněna čím dál více a na podzim vyráží na evropské turné.

Rozhovory s Dirty Blondes 2012

http://www.novinky.cz/kultura/289214-dirty-blondes-v-cizine-je-o-nas-zajem.html

http://www.informuji.cz/clanky/1114-zeny-rocku-beego-z-dirty-blondes/

http://www.rockandpop.cz/zpravy/domaci/v-patek-krti-v-rock-cafe-kapela-dirty-blondes/

http://plzensky.denik.cz/kultura_region/dirty-blondes-jsme-dal-nez-jsme-si-na-zacatku-predstavovali-20120926.html

http://www.rockandpop.cz/clanky/dirty-blondes:-sex-se-zenskymi-doporucuju/

http://musicweb.cz/rozhovory/rozhovor-s-dirty-blondes-beego-je-kvetinka-o-kterou-se-starame

 http://musicserver.cz/clanek/40654/Dirty-Blondes-Gold-Digger/

                                          Letni Alternativa, Bystrice pod Hostynem, 08/2012

Vrcholem večera, i když brzkým, byly pro mě jednoznačně blondýny vedené energickou Beego. Rychlý, strhující dirty-rock`n`roll, kterým se prezentují Dirty Blondes, doplněný o spoustu pohybu, nasazení a hlavně skvělého pěveckého projevu zpěvačky Beego dělá z této kapely slibného adepta na prime time festivalů v roce 2011. Tahle kapela prostě patří před vyprodaný klub, nebo zaplněnou louku a při troše štěstí se mohou stát českými Guano Apes.

                                          www.topzine.cz / recenze na BZ Showcase 2010  25.11.2010

Zpěvačka se čtyřicítkou a hořící činely
Dirty Blondes a jejich špinavej rock’n’roll? Byl to mejdan! Sál byl narvaný k prasknutí, Blondýny zas předvedli super show… Zpěvačka lítala po pódiu od kytaristy přes bubeníka k basákovi, pózovala fotografům (kterých tam nebylo málo), skákala po bicích. V půlce setu nám bylo sděleno, že zpěvačka vystupuje se 40° horečkou – padla mi čelist. Tahle ženská si zaslouží sakra obdiv! Určitě všichni doufáme, že jí páteční vystoupení nezpůsobilo závažný šrámy na zdraví a přejeme brzký uzdravení! 
Na Namax stage bylo výborný ozvučení, zpěvačce i kytaristovi bylo rozumět každý slovo a ve výsledku byl zvuk dost vyvážený. Svojí pekelnou show Blondýny zakončili hořícíma činelama a klasickou větou „Sejdeme se na baru!“, potlesk ze stran fanoušků byl ohromný.                                  

                                                     www.kulturne.com / Dead End Festival 25.11.2011

 

Úplně poprvé se na festivalu objeví DIRTY BLONDES, punk-rock'n'rollová parta z Prahy, která prostě táhne a rozhodně to není jen a pouze díky sexy zpěvačce Beego, která asi málokterou mužskou představivost nechá v klidu, ale hlavně proto, že opravdu umí. Nejen Beego, ale i její tři parťáci do toho dávají zcela všechno a jedou naprosto nadoraz a strhávají s sebou všechny, kteří mají rádi energický, ostrý a živý punkrock.

                                                                                  Festival Severni Vitr 2011

Svůj styl označují jako dirty r“n“r a hudebně oscilují mezi The Hives a  The Subways, k čemuž jim napomáhá bůh a křehká zpěvačka Beego.... R´n´R Parade vol.3  04/2010

Byla jednou jedna parta, která se jmenovala TBA, ve které zpíval rodilý amík Scott a ta vyhrála českou část celosvětové soutěže Emergenza, zúčastnila se finálového večera v Německu  a pak... se rozpadla. Scott se rozhodl odejít do jiné kapely, ale zdravé jádro TBA se rychle oklepalo, přibralo k sobě energickou zpěvačku Beego a vrhli se pod názvem Dirty Blondes, na novou tvorbu ve stylu The Hives nebo The Subways. A jestli o sobě TBA tvrdili, že hrají "kick ass rock´n´roll", tak v případě Dirty Blondes je toto heslo dotažené doslova!!!

                                           Žurnál - Plzeňský kulturní a společenský magazín 09/2010

Máte radi The Hives? Máte radi The Subways? Jo? Tak to si nezapomeňte do svých deníčků zaznamenat středeční majálesový koncert pražské kapely Dirty Blondes! Dirty Blondes nehrajou moc dlouho. Dali se dohromady teprve v březnu 2010 po rozpadu kapely TBA. Po odchodu zpěváka k sobě přizvali sexy zpěvačku Beego a mohli začít koncertovat. Tomu co hrajou můžete říkat různě - dirty rock'n'roll, punk-rock'n'roll, kick ass rock´n´roll - to ovšem nic nemění na zážitku, který vás čeká. A pánové si budou přát mít dračici Beego aspoň na chvilku doma...

                                            budějovický majáles 2011