Radikal #3 Vladimir 518 & Sifon, Hellwana | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
říj st 17

Radikal #3 Vladimir 518 & Sifon, Hellwana

Café V lese


Krymská 273/12, Praha 10, Praha
Ukázat na mapě
RADIKAL: Unikátní set v podání dvojice Vladimir 518 & Sifon z WWW už 17. října

BiggBoss label vstoupil do roku 2018 s novým pravidelným mejdanem RADIKAL, jehož cílem je bourání žánrových hranic a barikád, které si mezi sebou zacyklená hudební scéna buduje. Další Radikal s sebou přinese našlapaný line-up ve složení: Vladimir 518 & Sifon (WWW), Hellwana & DJ Cyper Sound a odehraje se v prostoru vršovického Café V lese už 17. října.

Vladimira 518 a Sifona z WWW asi není potřeba nijak zvlášt představovat, oba dva jsou již dlouholetou stálicí české rapové scény, jejich společný set je však unikátním spojením, které není k vidění příliš často. Příští Radikal by vám tedy rozhodně neměl uniknout, ať už kvůli samotné atmosféře Café V lese, či skvělému hudbnímu zážitku.

Hellwana se objevila na české hudební scéně v roce 2017, kdy si okamžitě získala pozoronost se svým prvním EP nazvaným Sunbeam ovlivněným Grimem, R’n’B, Neo-Soulem a Trapem. Je skvělou zpěvačkou, rapperkou a umělkyní zároveň. Ve svých textech se věnuje zejména obhajobě mladých žen. Hellwana pracuje hlavně se svým partnerem a DJem Cyper Soundem, se kterým také vystupuje.
Správci koncertu:
Ondřej Sifon Anděra
Zobrazit více koncertů ve městě Praha