Rock Gang Party | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
zář pá 28

Rock Gang Party

-

Mír


námětí Míru 765, Uherské Hradiště
Ukázat na mapě
120 Kč
V pátek 28. září se v uherskohradišťském klubu Mír naživo představí čtveřice výjimečných hudebních projektů z domácí nezávislé scény.

The.Switch (rock crossover, Praha)
Legendární The.Switch vystoupí po dlouhých osmi letech v Uherském Hradišti! Jejich energické koncerty jsou vždy jedinečným zážitkem, díky neustálému posouvání hranic stále patří mezi velmi aktivní kapely a slouží jako velká inspirace mnoha mladým muzikantům. Své nejnovější album nahráli v americké kolébce grunge Seattlu a to pod pečlivým dohledem uznávaného producenta Johna Goodmansona, který stojí za zvukem desek kultovních Sleater-Kinney, Blonde Redhead nebo Bikini Kill.

Kalle (slowcore, Tábor)
Oceňované duo Kalle v loňském roce vydalo napjatě očekávané druhé studiové album Saffron Hills, které si okamžitě získalo nadšené reakce fanoušků i odborné kritiky (ceny Anděl a Apollo za nejlepší album). Desku si dvojice Veronika Buriánková a David Zeman opět nahrála doma na pásový rekordér. Pracovali tak s vlastními osvědčenými postupy a výrazovými prostředky, které podtrhují specifickou a osobní atmosféru. Gradace vrstvených kytar dává Kalle silnou post-rockovou intenzitu, zatímco slowcoreová repetetivnost drží hudbu při zemi a vytváří dostatek prostoru pro zpěv. Právě Veroničin zpěv nechává do písní Kalle proplout mnohdy až popovou hitovost.

Tomas Bocek (soul pop, Uherské Hradiště)
Tomas Bocek je velkým objevem generace mladých písničkářů, která vyrůstala s kytarou v ruce na chodnících tuzemských i zahraničních měst. Jeho hudba je průřezem moderního zvuku a tradičního písničkářství, jeho písně jsou zrcadlem vlastních zážitků. V hlase se mu objevuje bezprostřednost a naléhavost.

Safety First (post rock, Uherské Hradiště)
Kvarteto individualit ze srdce Slovácka se zaměřením na geometrii, symetrii, rytmické opakování a ubíhající perspektivu s možností časového naplánování. Tón navazuje na tón, úder střídá úder. V jednoduchosti je krása.

Diskuze
Celý večer odstartuje diskuze o tuzemské klubové scéně a možnostech, které se nabízejí začínajícím kapelám.
Správci koncertu:
co ty jsi zač?, Half, klub Mír
Zobrazit více koncertů ve městě Uherské Hradiště