Quasarborn (SRB) + Bohemyst + Pothead | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
zář po 10

Quasarborn (SRB) + Bohemyst + Pothead

Modrá Vopice


K Žižkovu 381, Praha
Ukázat na mapě
100,- Kč
Jou jou felazz.... v září si dáme minitour se srbskejma nářezníkama QUASARBORN a jihočeskejma temňákama BOHEMYST, na kterým vypálíme rybníky (a palice) 10.9. v Modrý Vopici a 11.9. poprvé ve Strakonicích.

Tak doražte v hojnym počtu rozhejbat boky a roztočit cocky, ať na ten buttshake nejsme sami!

A že je pondělí? Na to sere pes, protože víkendový gigzz jsou přežitek a střízlivý choděj do práce jenom nuly !!!

QUASARBORN (Bělehrad - Srbsko) www.quasarborn.com # http://quasarborn.bandcamp.com # www.facebook.com/quasarborn101 # http://youtu.be/90eANvH2KwI
Tato thrashová úderka ze srbského hlavního města se na podporu debutového alba "The Odyssey to Room 101" vypravila na evropské turné, v rámci kterého navštíví i Prahu a Strakonice společně s BOHEMYST a POTHEAD. Jejich pojetí thrash metalu snese nejpřísnější žánrová měřítka, po zvukové stránce i co do technické zdatnosti si QUASARBORN pranic nezadají se slavnějšími kolegy jako jsou HAVOK, MUNICIPAL WASTE, MEGADETH, SADUS, KREATOR.

BOHEMYST (Čestice / Volyně / Č. Budějovice / Praha) www.facebook.com/Bohemyst
Kapela BOHEMYST je relativně nové těleso složené z ex-členů AVENGER (částečně působících mimo jiné i v legendárních MASTER's HAMMER), dark metalové entity z Volyně, která za 25 let existence stihla vydat 6 alb a odehrála stovky koncertů v ČR i různých koutech Evropy. Loni se AVENGER rozhodli k lehce kontroverznímu kroku, a sice k restartu kapely pod novým názvem BOHEMYST, nahrávají debutové album, které vám přehrají i naživo.

POTHEAD (Žižkov) http://weedcore.bandcamp.com
www.facebook.com/guttural.weedcore.gang
Dnes již zavedenej POTHEAD (a.k.a. GUTTURAL WEEDCORE), mísící THC-Grind s elektronikou a rapem rozjede celou akci. Po dlouhý době zase doma, v naší milovaný Vopici!

Klub Modrá Vopice, Praha 9 - Vysočany www.mapy.cz/s/d48t
FB stránky: http://goo.gl/mJjz6m
www.modravopice.eu

Začátek: 20:00
Vstup: 100,- Kč
Správci koncertu:
czendal, Bandzone.cz
Zobrazit více koncertů ve městě Praha