BLACK AUTUMN: Kyjov - Rock'n Rolla | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
říj pá 06

BLACK AUTUMN: Kyjov - Rock'n Rolla

-

Rock n Rolla


Svatoborská 364, Kyjov
Ukázat na mapě
100
V pátek 6.října zavítají do Kyjova rovnou 3 metalové kapely, které představí své sety. V Rock n Rollu zahrají INNERSPHERE (Plzeň), hrající mix melodic-death/thrash/heavy v rámci své Black Autumn tour. Po jejich boku v plné síle EMBRACE THE DARKNESS (Brno ) – melodic-death plný zajímavých motivů, řízných kytar a temné nálady v doprovodu houslí. Třetí formací jsou VANGUARD (Brno) se svým svižným, thrashovějším pojetím melodic-death metalu. Přijďte včas poslechnout, zapařit a užít si tento metalový večírek.

> INNERSPHERE – melodic-death/thrash/heavy
Kapela datuje svůj vznik na konec roku 2015, má za sebou od té doby poměrně slušné množství koncertů nejen u nás; za zmínku stojí i poslední minitour, kdy kapela podpořila Tortharry a Six Degrees of Separation v CZ a SK. Diskograficky zaznamenává své debutové EP na podzim 2016 a právě tento podzim se chystá na vypuštění singlu s klipem k připravované desce, která vyjde v roce 2018… Žánrově je to kapela mixující prvky různých sub-žánrů spíše tvrdého metalu a je na každém, aby si kapelu zařadil.

https://www.youtube.com/channel/UCcJX…
https://www.facebook.com…
http://bandzone.cz/innersphere

> Vanguard - band - melodic-death/thrash
Brněnská metalová kapela fungující od roku 2012, která právě jede turné s názvem "Revelation" s dalším zástupce večera ETD a tak bylo a je možné kapelu zastihnout v různých koutech republiky i zahraničí.

https://www.youtube.com/watch?v=brSMA…
http://bandzone.cz/_81857?at=news

> Embrace the Darkness - melodic-death
Kuřimská sedmihlavá saň funguje také od roku 2012 a obráží naše kraje s Vanguard na "Revelation Tour". Určitě zaujme místy doomovější pojetí podpořené melancholickými melodiemy houslý a hřmotného vokálu Setha.

https://www.youtube.com/channel/UCSYe…
http://bandzone.cz/embracethedarkness…

Začátek ve 20:00; vstupné 100,-
Správci koncertu:
Míra Litomerický, Hardcoreunited
Zobrazit více koncertů ve městě Kyjov