Motosraz DRV | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
srp so 19

Motosraz DRV

plochá dráha

Divišov, ČR

250Kč
Máme tady menší změnu programu. Skupina DeColt bohužel nebude schopná ze zdravotních důvodů vystoupit. O to víc si ovšem užijete Krypton a Rubicon River, kteří nám vyšli vstříc a o něco prodlouží svoje vystoupení. Upravený program tedy bude vypadat takto:
10:00 - Otevření areálu (čas na občerstvení, stavbu stanů...)
13:00 - Start hromadné vyjížďky (cca 30 km)
15:00 - Exhibice jezdců ploché dráhy (Jawa Divišov)
16:00 - Soutěž č.1
17:00 - Exhibice jezdců Flat-track
17:30 - Karbyn (kapela)
18:30 - Soutěž č.2
19:30 - Rubicon River (kapela)
21:00 - Krypton (kapela)
22:00 - Soutěž č.3
23:00 - DOGA (kapela)
00:30 - 03:00 - Rockotéka

Tento rok nás (Vás) čekají velké změny. Po deseti letech plných motorek, hudby a především dobré zábavy v areálu vlašimského koupaliště, nastal čas na změnu a náš motosraz se stěhuje.
Letos tedy plochá dráha divišov! Tohle krásné místo, kde se odehrávaly a stále odehrávají souboje o vítězství střelců na mašinách bez brzd, bude teď novým domovem tradičního motosrazu DRV.
Přichystali jsme pro Vás bohatý program v podobě exhibice plochodrážek, soutěží a hlavně dobré muziky. Letos zahraje DOGA,Krypton a Rubicon River. Můžete se těšit na pořádnou světelnou show! Pokud budete chtít přespat, areál nabízí velikou plochu pro stanování. Dostatek místa byl ostatně hlavním důvodem stěhování motosrazu. Samozřejmě nebude chybět kvalitní občerstvení a pití za rozumné ceny. Sleduj fcb stránky @DRVVlasim, kde se dozvíš další informace a novinky.
Zváni jsou všichni ať už s motorkami nebo bez, těšíme se na Vás!

Kapela DeColt zrušila účast na koncertu.



Správci koncertu:
Kovka, JendaDeColt
Zobrazit více koncertů ve městě Divišov