Koncert a křest CD skupiny Spolektiv | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
kvě st 25

Koncert a křest CD skupiny Spolektiv

Divadelní klub Horáckého divadla Jihlava

Jihlava, ČR

150Kč
V 90. letech minulého století jsme na koncertních a festivalových pódiích překvapovali žánrově stěží zařaditelnou, pěvecky a nástrojově barevnou muzikou.

Jelikož jsme se v roce 2014 po osmnáctileté přestávce vrátili na naši hudební scénu, pak v našich písních najdete pocity napříč mnoha generacemi, dnes i čtyřicátníků a padesátníků. Vrátili jsme se plni energie, s velkou potřebou skládat vlastní písně a s obrovskou chutí hrát.

Hrajeme a zpíváme autorskou hudbu na akustické nástroje s prvky rocku, art folku a jazzu s použitím klasických kytar, baskytar, perkusí, etnických a dechových nástrojů.

Přijďte nás podpořit a zažít s námi večer plný muziky, kdy zahrajeme mnohé naše známé i neznámé písně, a pojďte s námi uvést naši druhotinu do života. Těšíme se na Vás.

Hostem koncertu a křtu CD Spolektiv - Dej mi tvar ve středu 25.5. v Divadelním klubu Horáckého divadla v Jihlavě bude jihlavská kapela Rendez-fou.
Správci koncertu:
Jaroslav Hnízdil
Zobrazit více koncertů ve městě Jihlava