Rebelie Rebelu Radegast Tour 2015 | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
lis čt 26

Rebelie Rebelu Radegast Tour 2015

-

KC Semilasso


Palackého třída 832/126, Brno
Ukázat na mapě
CITRON vyjíždí na turné k novému EP - „Rebelie rebelů Radegast Tour 2015“ je tady! Láďa Křížek je zpět!
Po velkém množství času co tráví nyní CITRON ve studiu a maká na novém EP, budete moci na konci tohoto roku slyšet první výsledek! Nejúspěšnější alba „ Radegast “ a „ Plní energie “ čekají na svého nástupce :-) Zpěvák Standa Hranický už se na to sice dívá shůry, ale musí mít radost. Ocelové srdce CITRONU začíná opět tlouct! Legenda domácí tvrdé scény v čele s frontmanem Radimem Pařízkem bude mít po mnoha letech nové EP, na které později naváže také nové cédéčko! A to není vše. Zcela nejzásadnější zpráva, která působí jako největší senzace letošního metalového dění v Česku je to, že Láďa Křížek je zpět v Citronu! A stejně jako tomu bylo u „Radegastu“, nejstěžejnějšího alba české metalové historie, opět hudbu tvoří skladatelská dvojice Pařízek – Křížek. Máte se na co těšit!
Na novém EP „Rebelie rebelů“ očekávejte tři zbrusu nové písně! O interpretaci dvou nových skladeb se postaral legendární zpěvák Láďa Křížek a další třetí novou píseň nazpívá známá česká rocková zpěvačka Tanja. Doufáme, že překvapením a vzpomínkou na Radegast na EP bude remake jednoho hitu Citronu v podání Ládi Křížka a pětici skladeb zakončí jeho duet s Tanjou, který se doposud neobjevil na žádném albu!
Předkapelou koncertů bude FREE FALL . Domácí kapela, která letos slaví 20. let na scéně a na turné s kapelou CITRON vyrazí v doprovodu nového alba „ Malý kousek věčnosti “.
Velkolepé turné, které Citron chystají na konec letošního roku, se zastaví v desíti městech. Nenechte si ujít jedinečnou premiéru nového EP Citron ! Metalová legenda je zpět! A na turné vyráží s novou atraktivní scénou plnou světelných efektů a videoanimací!
Správci koncertu:
LennyFF, Martin Fialka
Zobrazit více koncertů ve městě Brno