Alexandriaz freez - Videa | Bandzone.cz

Alexandriaz freez funk-pop / Brno

Playlist kapely
0:00 / 0:00
  • Sunny-funny cover
    Nezařazeno

Sunny cover (funny version) by Alexandr Fryc

Oficiální videoklip Vznik: 17.9.2015
Sunny cover (funny version)

Kompletní realizace této verze, ať už se bavíme o hudbě, či nápaditému klípku vznikla za pouhé 3 dny. Vše bylo vymýšleno za pochodu a bez jakékoli přípravy.

Můj Facebook:
https://www.facebook.com/alexandrias…

Flow mě na tolik pohltila, že jsem tyto tři dny zapomínal na jídlo, pití a celkově na okolní svět. Je skvělé aspoň párkrát v životě zažít ten totální focus a nasazení na jedinou věc a pak to krásné uspokojení z toho, že svou vizi jste zhmotnili do světa ve fyzické podobě. Byla to pro mne 3 denní výzva. A to z několika důvodů.
Nahrávání hudby jsem se nějak nebál s tímto zkušenosti mám. Nahrávám již řádku let, myslím, si že hrát, zpívat také umím a techniky k nahrávání mám také dost. S hardwarem i softwarem k nahrávání hudby umím vcelku obstojně zacházet a mám také skvělé prostory, kde se dá nahrávat a všechny doma. Tedy kromě bicích. Ty však v téhle versi re-make sunny nejsou. Nicméně bylo výzvou udělat takový re-make, který bude originální. Verzí, kdy to jen někdo hraje na kytaru, nebo jiný nástroj a je to jako one-man show ať už nazpívaní nebo jen instrumentální je spousta. Klipů a videí od kapel, které to hrají skvěle a jsou natočeni jako typický kapelní klip je také spousta. Bylo třeba se odlišit ve všech směrech. Styl provedení, styl hudby, styl hry a také styl klipu. Myslím, že minimálně hra na napařovací nosič na knedlíky a na hřeben tohle snad splnila.

Odebírejte můj kanál:
https://www.youtube.com/channel/UCH1qJc…

Také styl, který z toho vyšel, což je takové lehké folk s mini country esencí, účel v tomhle ohledu splnil. Co bylo největší výzvou bylo zvládnutí techniky natáčení u klíčovacího plátna a pak následná postprodukce a střih videa v programu, ve kterém jsem prakticky nikdy nedělal ☺

Podobné kapely

K vypsání podobných kapel nemá kapela dost fanoušků.

Podobnost se určuje podle počtu společných fanoušků.